BørneIntra v2.16

Majgården

Majgården er en kommunal daginstitution normeret til 30 børn i alderen 2,9 – 6 år, samt 10 småbørn i alderen fra 6 mdr.

Skiftende billeder

Majgården er en hyggelig gårdbørnehave med integerret småbørnsgruppe, indrettet i en nedlagt landejendom og beliggende i landsbyen Frøslev på Midtmors.
Stuehuset er indrettet med samme faciliteter, som en almindelig børnehave, og børnene har base i tre grupper Guldsmede, Mariehøns og Sommerfugle, og er opdelt efter alder. Småbørnsgruppen Myrerne, holder til i en ny dejlig tilbygning, der er bygget i forlængelse af børnehaven, med egen indgang, men også med mulighed for direkte adgang til børnehaven. Småbørnsgruppen har også eget område på legepladsen. I vores stald holder vi høns, kaniner, marsvin og geder, og børnene er med i den daglige gang i stalden, hvor vi fodrer, rengør og kæler med dyrene. Det store maskinhus er indrettet med indendørs sandkasse og god plads til udfoldelse af forskellig art.
Vi prioriterer, at børn og voksne oplever en tryg, udfordrende hverdag med en god og glad atmosfære.

Seneste nyhed...

Tillykke

  Billede

I dag bliver Majgården 18 år, stort tillykke til børn, forældre og ikke mindst en super personale gruppe, der er med til at skabe et fantastisk indhold i disse dejlige rammer. Nogle rammer der har fået forlænget lejekontrakten 5 år frem - dejligt. Når de år er gået er vi så klar til en ny forhandling og forlængelse, så vi kan fortsætte det fantastiske liv, der er i Majgården

Tillykke

Med sommer hilsen

Bettina

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag