BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Majgården

Børnehuset Majgården er en kommunal daginstitution normeret til 30 børn i alderen 2,9 – 6 år, samt 10 småbørn i alderen fra 6 mdr.

Skiftende billeder

Børnehuset Majgården er en hyggelig gårdbørnehave med integerret småbørnsgruppe, der er indrettet i en nedlagt landejendom og beliggende i landsbyen Frøslev på Midtmors.
Stuehuset er indrettet med fokus på små læringsmiljøer som understøtter børnenes læring, udvikling, trivsel og dannelse, og børnene har base i tre grupper Guldsmede, Græshopper og humlebier, og er opdelt efter alder.

Småbørnsgruppen Myrerne, holder til i en tilbygning, der er bygget i forlængelse af børnehaven, med egen indgang, men også med mulighed for direkte adgang til børnehaven. Småbørnsgruppen har også eget område på legepladsen.

I vores stald holder vi høns, kaniner, marsvin og geder, og børnene er med i den daglige gang i stalden, hvor vi fodrer, rengør og kæler med dyrene. Det store maskinhus er indrettet med indendørs sandkasse og god plads til udfoldelse af forskellig art. Vi har fantastiske udeområder, såsom en dejlig legeplads med masser af muligheder for leg og udforskning, marker til dyrene som vi også bruger når vi går på jagt efter de små krible krable dyr, eller vi slår os ned med madpakken sammen med gederne som en lille udflugt.
Vi prioriterer i Majgården at børn og voksne oplever en tryg, udfordrende hverdag med en god og glad atmosfære.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Daginstitutioner:

   

  Nødpasning
  I forbindelse med lukning af daginstitutionerne etablerer vi nødpasning fra på mandag for de børn og unge, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre muligheder.


  I tilfælde af, at man har behov for nødpasning, skal der gives besked til daginstitutionen herom hurtigst muligt og senest fredag kl. 10.00. Dette gøres telefonisk til daginstitutionen.

   

  Daginstitutionen vil herefter melde omfanget og placeringen af nødpasningsberedskabet ud.

   

   

  Med venlig hilsen ​

  Michael Dahlgaard

  Centerchef

   

   

   
   

   

   

   
   

   

   

   
  12-03-2020
 •  Opslagstavleikon

  Vi står i en helt ekstraordinær situation. Statsministeren har lige meddelt, at alle skoler og daginstitutioner skal lukke med virkning fra mandag morgen. I første omgang er der tale om en periode på 14 dage.

  Alle skoler og dagtilbud i Morsø Kommune åbner i morgen, men jeg vil gentage statsministerens opfordring til, at alle der har mulighed for at blive hjemme allerede fra i morgen, gør det. Det vil medvirke til at løse hovedudfordringen: Begrænsning af smittespredningen.

  I løbet af dagen i morgen vil vi løbende sende information ud om, hvordan vi griber den ekstraordinære situation an.

  Michael Dahlgaard

  Skole- og Dagtilbudschef i Morsø Kommune

  12-03-2020